Każdego dnia wydajemy posiłki dla ponad tysiąca uczniów i pracowników warszawskich szkół. Zadowolenie klienta – małego i starszego – jest naszym priorytetem. W każdej placówce jesteśmy otwarci na potrzeby uczniów oraz ściśle współpracujemy z kadrą kierowniczą oraz rodzicami.
Posiłki w naszych stołówkach są świeże i zróżnicowane pod względem zawartości produktów oraz składników odżywczych. Jadłospis planujemy w oparciu o zasady prawidłowego żywienia i znowelizowane normy żywienia Instytutu Żywności i
Żywienia. Korzystamy z przepisów kuchni całego świata, wykorzystując głównie świeże produkty sezonowe. Gotujemy, dusimy, smażymy i pieczemy – wszystko po to, żeby nasze potrawy zachowały jak najwięcej wartości odżywczych oraz smaku!
Pracujemy zgodnie z systemem HACCP oraz zasadami GHP/GMP. Regularnie przechodzimy kontrole przeprowadzane przez SANEPID oraz inne instytucje zajmujące się kontrolą bezpieczeństwa żywności i żywienia.
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat naszej oferty? Masz pytania? Skontaktuj się z nami.